+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Regalno dvigalo za visokoregalno skladišče
S hitrostjo do največje zmogljivosti skladiščenja

Regalna dvigala za paletna skladišča z enojno ali večkratno globino odlaganja

Želite avtomatizirati skladiščenje in odpremo blaga za dolgoročno optimizacijo pretoka materiala v skladišču? Izberite sodobno regalno dvigalo kot ključ do vrhunske zmogljivosti in učinkovitosti v vašem avtomatskem skladišču.

  • Povečajte zmogljivost sistema
  • Optimizirajte svojo energetsko učinkovitost
  • Zmanjšajte stroške poslovanja

Prilagodljiva konfiguracija

Vse prednosti:

  • Največja pretočnost
  • Nizka poraba energije
  • Optimalna izkoriščenost prostora
  • Minimalno vzdrževanje
  • Raznolikost transportno-skladiščnih enot

Visokozmogljiva regalna dvigala za vaše avtomatsko paletno skladišče

Prilagodljiva in modularna z inovativno zasnovo se naša regalna dvigala prilagajajo vašim individualnim potrebam. Izkoristite vsestranskost te najboljše rešitve za avtomatizacijo v svojem razredu. Rešitev oblikujemo tako, da ustreza vašim zahtevam na podlagi predpisane nosilnosti, višine skladišča in pretočnosti. Konec koncev vam bo le skladišču prilagojeno regalno dvigalo omogočilo, da dosežete največjo pretočnost blaga in maksimalno izkoriščenost prostora.

REZERVIRAJTE SESTANEK 

Picture 1 Regalbediengerät
Picture 2 Regalbediengerät

Picture 3 Regalbediengerät
Picture 4 Regalbediengerät

100 % prilagojeno

Vašim individualnim zahtevam

Ne glede na to, ali gre za skladiščenje ali izskladiščenje blaga, regalni ali transportni sistem, bomo skupaj z vami analizirali vaše posamezne transportne strukture in razvili rešitev po meri z optimalnimi postopki za vaše avtomatsko paletno skladišče.

Pogosto zastavljena vprašanja strank

Ostali izdelki, ki vas morda zanimajo

Neposreden dostop, visoka zmogljivost uskladiščenja in optimalna izraba prostora: naša skladišča za drobni material navdušujejo z vrhunskimi rezultati.

Več informacij

Kako avtomatiziramo vaše skladišče v treh korakih?

1. Planiranje in razvoj

Strokovno svetovanje o pretoku materiala, vizualizacija sistema ter grobo in podrobno načrtovanje so poleg ugotavljanja zahtev osnova za določitev optimalne stopnje avtomatizacije za vaše, v prihodnost usmerjeno, skladiščno okolje.

2. Izvedba in integracija sistema

Kot generalni izvajalec vas spremljamo vse do predaje sistema na ključ in poskrbimo za natančno izvedbo vsakega koraka v procesu ob preglednem usklajevanju z vašim projektnim vodjem. 

3. Servis in podpora

Tudi po zaključku projekta vam pomagamo s celovitimi storitvami in podporo za vaše avtomatske sisteme, razširjeno mrežo storitev za stranke in našimi kontakti za pomoč uporabnikom.

 

Vse avtomatske komponente

Želite naš nasvet o avtomatizaciji skladišča?

Dogovorite se za sestanek z nami še danes.

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Avtomatski sistemi

Telefaks

Stopite v stik

Največja izkoriščenost prostora v avtomatskih paletnih skladiščih

Ko izberete Jungheinrichovo regalno dvigalo, dobite najnovejšo tehnologijo za hitro in učinkovito avtomatizirano skladiščenje vašega blaga. Prednosti celovite rešitve za avtomatizacijo lahko v celoti izkoristite le, če regalni sistem, programska oprema in vsa uporabljena oprema brezhibno sodelujejo. Skladiščna mesta za palete, mrežaste zaboje in posamezne transportne sisteme lahko sprejmejo do 7,5 tone tovora v enojni ali dvojni globini odlaganja. Primerna okolja so skladišča z običajnim temperaturnim razponom, skladišča z nadzorovano temperaturo in hladilnice s temperaturami do -35 °C.

Povzdignite pretočnost blaga na povsem novo raven

Posebna regalna dvigala v avtomatskem paletnem skladišču poskrbijo za veliko hitrost pri uskladiščenju in izskladiščenju vašega blaga. Izkoristite prednosti lažjega avtonomnega upravljanja skladišča brez napak, do katerih lahko pride pri ročnem rokovanju. Regalno dvigalo omogoča 24-urno delovanje, 365 dni na leto, za največjo pretočnost blaga in največjo učinkovitost. Ne glede na to, ali potrebujete regalni sistem, regalna dvigala, transportne sisteme, nadzorno programsko opremo ali programsko opremo za upravljanje skladišča, imamo vse komponente, ki jih potrebujete za izvedbo svoje rešitve za avtomatizacijo, ki bo v prihodnosti še bolj varna. Prav tako vas bomo spremljali na vsakem koraku, od načrtovanja do izvedbe in še dlje.

Imate vprašanja?