+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Transportna tehnika palet
Materialni tok po meri

Transportna tehnika palet

Transportna tehnika palet, ki je načrtovana za prihodnost, določa kakovost, ekonomsko učinkovitost in zanesljivost vaših procesov. Jungheinrich vam kot ponudnik celovitih rešitev ponuja koncepte po meri in najbolj inovativne tehnologije za optimizacijo materialnega toka.

  • Povečajte pretočnost
  • Zmanjšajte vzdrževanje
  • Znižajte skupne stroške lastništva

Visoka zmogljivost, visoke hitrosti

Vse prednosti

  • Velik razpon uporabe za palete in mrežaste zaboje
  • Največja razpoložljivost sistema
  • Visoka zmogljivost sistema
  • Nizka poraba energije
  • Prilagodljiva integracija v obstoječe sisteme
  • Tiho delovanje
  • Minimalno vzdrževanje

Rešitve transportne tehnike palet za vaše avtomatsko paletno skladišče

Povečajte produktivnost in ekonomsko učinkovitost v svojem skladišču s transportno tehniko palet podjetja Jungheinrich, ki je pripravljena na prihodnost. Modularna zasnova naše transportne tehnike palet vam omogoča, da materialni tok v avtomatskem paletnem skladišču prilagodite svojim natančnim operativnim zahtevam in razpoložljivemu prostoru. Ne glede na to, ali želite avtomatizirati procese v obstoječem skladišču ali načrtujete nov skladiščni kompleks, vam bo naše strokovno znanje in izkušnje kot ponudnika celovitih rešitev pomagalo pri izvedbi uspešnega koncepta.

DOGOVORITE SE ZA SESTANEK

Picture 1 Palettenfördertechnik
Picture 2 Palettenfördertechnik

Picture 3 Palettenfördertechnik
Picture 4 Palettenfördertechnik

100 %

prilagojene rešitve za individualne zahteve vaše industrije 

 

Pogosto zastavljena vprašanja strank

Ostali izdelki, ki bi vas lahko zanimali

Naj bo vaš prevoz blaga in materiala učinkovitejši, varnejši in prostorsko varčen. 

Več o tem

Kako avtomatiziramo vaše skladišče v treh korakih?

1. Planiranje in razvoj

Strokovno svetovanje o pretoku materiala, vizualizacija sistema ter grobo in podrobno načrtovanje so poleg ugotavljanja zahtev osnova za določitev optimalne stopnje avtomatizacije za vaše, v prihodnost usmerjeno, skladiščno okolje.

2. Izvedba in integracija sistema

Kot generalni izvajalec vas spremljamo vse do predaje sistema na ključ in poskrbimo za natančno izvedbo vsakega koraka v procesu ob preglednem usklajevanju z vašim projektnim vodjem. 

3. Servis in podpora

Tudi po zaključku projekta vam pomagamo s celovitimi storitvami in podporo za vaše avtomatske sisteme, razširjeno mrežo storitev za stranke in našimi kontakti za pomoč uporabnikom.

 

 

Vse avtomatske komponente

Rešitve po meri za vaš materialni tok

Dogovorite se za sestanek še danes!

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Avtomatski sistemi

Telefaks

Stopite v stik

Modularna transportna tehnika palet za največjo ekonomsko učinkovitost

Dobro premišljena, sodobna rešitev za transportiranje materiala prinaša številne prednosti. S hitrostjo prenosa do 0,5 metra na sekundo naša visoko zmogljiva transportna tehnika palet resnično poskrbi za vaš materialni tok. Uživajte v izrazitem povečanju pretočnosti ter največji razširljivosti in majhnih zahtevah po vzdrževanju. Naša avtomatizirana transportna tehnika palet je zelo prepričljiva tudi z vidika trajnosti. Motorji z največjo učinkovitostjo in inteligentni nadzorni sistemi potrebujejo malo energije za zagotavljanje vrhunske zmogljivosti.

Sistemske rešitve po meri za vaš uspeh

Kot ponudnik celovitih rešitev vam za transportno tehniko palet nudimo podporo z zasnovo od začetka do konca, ki je prilagodljiva in raste skupaj z zahtevami vašega podjetja. Naj gre za valjčne transporterje, verižne transporterje, transportne vozičke, dvižne ploščadi, vrtljive mize ali tračna dvigala - pri načrtovanju in izbiri sestavnih delov sta v ospredju stroškovna učinkovitost in uspešnost vašega avtomatskega paletnega skladišča. Ne glede na to, ali želite avtomatizirati obstoječe skladišče ali uvesti nov skladiščni koncept, vas podpremo s strokovnim svetovanjem in obsežnim strokovnim znanjem. 

Imate vprašanja?