+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Stage Ponudnik sistema
INTELIGENTNA INTRALOGISTIKA ZA VAŠE SKLADIŠČE

Svetovanje in optimizacija skladišča

Kot izkušeni ponudnik sistemov za avtomatske sisteme po meri pri optimizaciji vašega skladišča združujemo tehnično strokovno znanje s poglobljenim industrijskim znanjem, da bi za vas ustvarili popolno ravnovesje med ročnimi in avtomatiziranimi procesi. 

Vsako podjetje je edinstveno, vsako skladiščno okolje je individualno - zato se pri postopni optimizaciji vaše intralogistike osredotočamo izključno na vaše potrebe. Naš cilj je pametna uporaba vaših virov. 

Optimizacija skladišča v 3 korakih

STOPITE V STIK

 

Celovito svetovanje o naslednjih temah:

  • Pretok materiala in zasnova sistema
  • Delna avtomatizacija
  • Avtomatizacija v celoti

Skladiščni sistemi po meri za vsako vizijo prihodnosti

Optimalna stopnja avtomatizacije, prave komponente za avtomatizacijo in partner, ki vas spremlja korak za korakom kot glavni izvajalec: smo vaš zanesljiv partner od začetnega posvetovanja o pretoku materiala, planiranja logistike in načrtovanja projekta do izvedbe vašega sistema in še dlje. Vi določite svojo vizijo za prihodnost. Za vas oblikujemo rešitev za avtomatizacijo, ki je tako individualna kot vaš poslovni model. 

100%

rešitve po meri za potrebe vašega podjetja

Vaš partner za optimizacijo skladišča

Sistematična optimizacija skladišča

1
Analiza in načrtovanje

Svetovanje o pretoku materiala, načrtovanje koncepta, načrtovanje projekta - skupaj z vami razvijemo najboljši trajnostni sistem za vaše podjetje.

2
Strategija in stopnje avtomatizacije

Najprej določimo strategijo skladišča in stopnjo avtomatizacije, da nato izberemo ustrezne podsisteme za vašo celovito rešitev, varno za prihodnost. 

3
Storitve in upravljanje projekta

Pristojna kontaktna oseba usklajuje vse sodelujoče, ki so vključene v projekt in skrbi za projekt.

4
Celovit nabor storitev

Tudi po zaključku projekta vam s svojimi storitvami in široko mrežo servisnih inženirjev stojimo ob strani.

Vse avtomatske komponente

Najbolj pogosta vprašanja strank

 

Bi želeli ponudbo za optimizacijo vašega skladišča?

Potem se čimprej dogovorite za sestanek!

Stage Dividenda

Vaš kontakt

Avtomatski sistemi

Telefaks

Stopite v stik

Optimizacija skladišča s predvidevanjem

Zagotovite si prihodnost s skladiščnim sistemom, ki se po meri prilagaja okoliščinam vašega podjetja in hkrati omogoča nadaljnjo rast. Kot glavni izvajalec vas podpiramo z našim obsežnim naborom izdelkov in rešitev za trajnostno optimizacijo pretoka blaga in materiala, da bi sistematično povečali vašo učinkovitost in produktivnost. Ni pomembno, ali vaše skladišče deluje ročno, polavtomatsko ali popolnoma avtomatsko - za vas razvijamo prilagojene celovite rešitve, ki natančno ustrezajo vašim potrebam.

Opredelitev in uporaba možnosti optimizacije

Ko gre za optimizacijo vašega skladišča, nikoli ne pozabimo na širšo sliko. Osredotočenost na celoten sistem nam odpira povsem nove možnosti. Z nami uberite inovativen pristop - uskladite skladiščno logistiko s hitrostjo digitaliziranega sveta, v katerem se gibanje blaga in zahteve strank vse hitreje spreminjajo. Za vas razvijemo pravo sistemsko rešitev z optimalno stopnjo avtomatizacije za vaše zahteve. Kot specializirani partner za avtomatizacijo in digitalizacijo vas spremljamo korak za korakom od začetne zamisli do izvedbe, podpore in servisa. 

Popolno ravnovesje med človekom in strojem

Inteligentno intralogistiko razumemo kot najboljšo možno interakcijo med ljudmi, stroji, programsko opremo in posameznimi skladiščnimi okolji. Nenehno delamo na našem širokem portfelju avtomatizacije, ki vključuje avtomatski skladiščni sistem, mobilne robote in pametne programske rešitve, da vam zagotovimo zanesljivo, dolgoročno in brezkompromisno podporo pri doseganju vaših poslovnih ciljev. Izkoristite naše strokovno znanje in izkušnje kot ponudnika celovitega sistema ter izkoristite prednosti večje produktivnosti, hitrejših procesov, največje zanesljivosti skladišča in manjše stopnje napak. 

Imate vprašanja?