+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Fleet Hybrid Product picture
  • Največja varnost za ljudi in stroje s prilagojenimi kontrolnimi seznami, inteligentnim senzorjem trka in kontrolo dostopa.
  • Celovito središče za poročanje s standardiziranimi in po meri prilagojenimi analizami izkoriščenosti in uporabe vozil.

Fleet Hybrid by Jungheinrich

Izkoristite popolno zmogljivost svojega voznega parka s sistemom Fleet Hybrid by Jungheinrich. Večplastno upravljanje voznega parka viličarjev s pametno kombinacijo podrobnih podatkov o vozilih in obsežnih komercialnih analiz zagotavlja celovit pregled nad voznim parkom. Fleet Hybrid by Jungheinrich je kot samostojen paket funkcij z veliko možnostmi prilagajanja odličen za velike in mešane vozne parke. Večnamenski sistem s številnimi uporabnimi funkcijami zagotavlja najvišjo raven varnosti in učinkovitosti v voznem parku. Inteligentne analize podatkov za določanje produktivnosti in optimizacije stroškov, pametna komunikacija v realnem času med upravljavcem in programsko opremo ter potrebni varnostni nadzor – Fleet Hybrid by Jungheinrich omogoča višjo raven produktivnosti vašega voznega parka in varnosti v skladišču. Izkoristite dolgoletne izkušnje podjetja Jungheinrich na področju intralogistike v kombinaciji s strokovnim znanjem našega močnega partnerja PowerFleet na področju upravljanja voznega parka in pridobite celostno digitalno rešitev za upravljanje voznega parka za najvišje zahteve.

Bistvene značilnosti

Podobni izdelki

Imate vprašanja?