+386 1 561 04 80 Direktna številka servisne službe Splošna telefonska številka
Kontaktni obrazec
Novičke
Header EJC 1bi

Elektro visokodvižni paletni viličar 1t

  • 1170 - 1970 mm
  • 1000 kg
  • Odličen za manipulacijo posebnih transportno-skladiščnih enot in zaprtih palet.
  • Majhen obračalni krog in majhna višina za uporabo v ozkih prostorih.
  • Vilice in mero med opornima krakoma je mogoče individualno prilagoditi z adapterji, zato je njihova uporaba zelo prilagodljiva.

EJC 110bi

EJC 110bi je strokovnjak v segmentu začetnih vozil električnih paletnih viličarjev, ki se upravljajo z upravljalno ročico. Njegove posebne prednosti so manipulacija posebnih transportno-skladiščnih enot in zaprtih palet ter prečno zajemanje euro palet. Nosilci vilic modela EJC 110bi omogočajo namestitev posebnih prigradnih naprav, kot so žerjavne kljuke ali obračalniki sodov. Tudi zmogljivost baterij in polnilnika je mogoče prilagoditi individualnim potrebam. Tako sodobna litij-ionska naprava postane specialist v podjetju. Zaradi kompaktnih mer in majhnega obračalnega kroga je EJC 110bi vedno okreten – tudi v najožjih prostorih. Kot ergonomska dvižna miza je odličen za nakladanje strojev. Nenazadnje majhna višina omogoča dober pregled nad vilicami in okolico. Skratka: EJC 110bi je idealna rešitev za majhna in srednje velika podjetja, ki morajo prečno prevažati in skladiščiti posebne transportno-skladiščne enote, zaprte palete ali euro palete.

Litijevi ioni

Content Litij-ioni + logotip 5 let
Brez skrbi. Brez kompromisov.

Z Jungheinrichovo Li-ion Guarantee Plus garancijo na naše visokokakovostne litij-ionske baterije vam zagotavljamo dolgoročno delovanje do 8 let. Tako ste lahko popolnoma brez skrbi.

Bistvene značilnosti

Pregled modelov

Model Največja nosilnost Največja dvižna višina Hitrost vožnje Celotna dolžina Napetost baterije
EJC 110bi 1.000 kg 1.970 mm 5,3 km/h 1.714 mm 24 V

Podobni izdelki

Imate vprašanja?